Поверителност

Тази страница ще Ви информира как се пазят личните Ви данни, които изискваме при поръчка на фото календар.

Как използваме събранта от нас информация

Вашата лична информация

За да може да направите поръчка за печат чрез сайта на Happy Eyes, ще бъде необходимо да ни осигурите определена лична информация като Вашето име, лична поща или телефонен номер. Предоставената от Вас информация на www.happy-eyes.com ще бъде използвана само и единствено за осъщаестяване на бизнес отношения с Вас.

Личната информация ще бъде използвана само за обработка и комуникация, засягаща заявените от Вас поръчки.

Вашите лични данни няма да бъдат отдавани или разпространявани на трети лица, освен на тези описани в тази страница Поверителност.


Вашата финансова информация

Във връзка с направената от Вас поръчка ще бъде необходимо да ни предоставите номер на Кредитна карта и срокът и на валидност.  Всички данни по време на плащането сa 100% закодирани (SSL encryption) и се обработват единствено и само от нашия финансов партньор: Wirecard AG, Bretonisher Ring 4, 85630 Grasbrunn, - Германия. Фирма Happy Eyes и нейните служители нямат достъп до тази информация.

Разпространение на информация

Трети лица и подизпълнител

За предоставяните от нас услуги работим с компании подизпълнители, на които се предоставят Вашия пощенски адрес за доставка, според упоменатите по-горе условия.

IP Адрес

Ние анализираме IP адреси за административни цели за набиране на по-широка демографска инфорация. IP адресите не се позлват за индетифициране на Вашия компютър или потребителска самоличност.

Връзки към други сайтове

Този сайт може да съдържа връзки към други сайтове, като Happy Eyes не носи отговорност за съдържанието и политиката за ползване на личните данни в тези сайтове.

Контакти

В бъдеще, общите условия за защита на личните данни могат да претърпят променени, като всяка една промяна ще бъдат обявена на сайта. Ако имате въпроси, свързани с Поверителността, можете да ги отправите към нас на e-mail: info@happy-eyes.com